´Köyhän on pakko yrittää vai miten solikaan.

Olen Kotigastronomi myyjänä ollut kohta vuoden, mutta tilannut vain omaan käyttöön. Potkut koeaikana viime vuoden kesäkuussa sai mut niin matalapaineeseen etten ollut koskaan niin pohjalla käynyt.. jäi siis tuokin yritys kokeilu omaan arvoonsa.

Nyt sitten uutta tuulta purjeisiin ja Oriflame tuotteiden maailmaan sukellus pää edellä. Nämäkin kuten noi KG:n tuotteet on hyviä, mutta ei tästä mitään tule jos ei pane itse toimeksi. No saa edes itselle edullisesti tilattua, silloin kun siihen on varaa...

Joo tosiaan matto vetäistiin alta tossa viime kesänä, juuri kun luulin saaneni elämäni parhaan työpaikan, sen paikan sisäinen henki ei sit ollut kaiketi mulle sopiva. Mie mieluusti kun olisin tehnyt töitä palkkani eteen enkä vain nojaillut pöytään ja kitannut kahvia.. Kai mut on kasvatettu silleen, että työt tehtäviksi tarkoitettu ja sit ku en ole kauniilla asenteella aina liikkeellä niin tuli sanottua vähän liian kovasti. Se oli sit samantien menoa, onneksi. En halua siitä sisäpiiristä enää koskaan joutua osalliseksi.

Minun jutut on sitte aina vähä tämmösiä että hyppii aiheesta toiseen ja kirjotan siitä mikä millonki päätä vaivaa, aina sitä joku vaivaa. Pääasiassa unettomuutta ja stressiä ja verenpaineen kohoamista aiheuttaa rahattomuus. Yksinkertaisesti se kun pitää miettiä mitä taas tällä erää kestää ostaa ja mitä ei, jotta seuraavaan kelan maksupäivään pärjää kohtuudella..

Ei ole helppoa tällaselle elämän nauttijalle ja pohjassa rypijälle. Kai tälle joku diagnoosikin olisi, mutta hullukaan tohdi mennä sitä hakemaan mistään, sitä diagnoosia siis. Annan mennä ylös ja alas miten millonki, välillä olen valmis luovuttamaan, mutta sitte mie taas päätän jaksaa eteenpäin.

Vaikka perse eeltä puuhun, kuten mieheni sanoo. P.S. hän onkin oikeasti yrittäjä.